Vélemények a hosszútávú ingatlan bérbeadás résztvevőitől

Ezen az oldalon a hosszútávú ingatlan bérbeadás képzésünk résztvevőinek a véleményeit olvashatod. A referenciákat nem én írtam, hanem valódi résztvevők 🙂

A név feltüntetéséhez mindig előzetes hozzájárulást kérek, így név nélkül, névvel vagy fotóval vállalt véleményeket vegyesen találhatsz az oldalon.


Nagyon tetszett, ahogy az alapokról indulva lépésről-lépésre felépítettétek mind a ketten az előadásotokat. Érdemes ezen a képzésen részt venni, mert sok mindenben megerősített és sok mindent helyre tett az agyamban. Teljesen átfogó képet mutattatok be.  (Gál Zita Kinga)” – 2017. 10.13.

“Ingatlan kiadás előtt gondoltam, hogy tájékozódom. Az adószakértő és könyvelő ismerőstől érdeklődtem, de korábban volt olyan téma, amit nem jól ítélt meg. Ezért gondoltam, hogy aki speciálisan erre a témára szakosodott, nyilván pontos lesz.

Pontosan azt kaptam, amire számítottam. Összefoglalva kaptam meg azt, amiről csak részinformációkat találtam a neten.  Köszönöm. (Kocsis Ágnes)” – 2017. 10. 13.

“Teljes képet kaptam arról, hogy hogyan fogjak hozzá, hogyan csináljam, mire figyeljek. Abszolút érdemes volt eljönnöm. Egy nap alatt tiszta információk mellébeszélés nélkül. Az adminisztráció nagy mumus volt mostanáig, de mint kiderült járható út. (Dr. Csutak Mária Magdolna)” – 2017. 10. 13.

>>> vissza az “Ingatlanbérbeadás adózása képzés” oldalára <<<

“A képzés gyakorlat orientált, életszerű és aktuális volt. Az előadó magasan képzett, felkészült tréner. Érdemes ezen a képzésen részt venni, mert sok gyakorlati tudnivalót és tippet kaptam. A kérdéseim megválaszolásra kerültek.” – 2017. 10. 13.

Azt hittem sok mindent tudok és mégsem. Anita teljes körűen felkészült. Ajánlom másoknak is!” – 2017. 10. 13.

“A tréninget magas színvonalúnak, a hallottakat a gyakorlatban jól használhatónak tartom. Az előadásmód számomra jó volt, az előadó felkészültsége meggyőző volt számomra. A téma nagyon aktuális, van jogosultsága mindennapjainkban. Abszolút érdemes volt részt vennem a képzésen! Szeretek nyugodtan aludni 🙂 “ – 2017. 10. 13.

“Minden szükséges információt megkaptam. Az előadásmódja megfelelő, sőt kiemelkedő volt. Anita felkészült, érthetően, kellő orgánummal adta elő a mondandóját. Érthető, tiszta és világos magyarázatokat kaptunk, amelyek rendkívül hasznosak voltak a számomra.

Csak gratulálni tudok! Életem legjobb és leghasznosabb öt előadása között volt ez. (Kozma Ottó) ” – 2017. 08. 11.

>>>> vissza az “Ingatlanbérbeadás adózása képzés” oldalára <<<

“Teljes mértékben megkaptam a válaszokat. Sőt sokkal színesebb volt, mint azt előzetesen vártam. Az előadásmód színes, tartalmas volt. Az előadó maximálisan felkészült és minden témában gyakorlati példákkal is alátámasztotta az információkat. Számomra a legnagyobb problémát az adózási “trükkök” átgondolása okozza. A helyes és mindkét félnek megfelelő és tiszta adózás lehetősége. ” – 2017. 08. 11.

A tréning megadta azokat az ismereteket, amelyeket az interneten csak időigényes keresgéléssel tudtam volna összekeresni. Mindenképpen tudom majd hasznosítani az infókat és azt gondolom, hogy a befektetett pénzt rövid időn belül visszahozza.

Mivel fel kell dolgozni először a kapott infókat, nagyon pozitívnak tartom, hogy van lehetőség utólagos konzultációra. (G. B. )” – 2017. 08.11.

Mindenről volt szó, ami érdekelt és sok olyasmiről is amire nem is gondoltam. Nagyon tetszett az előadás. Érthető volt, ha valaki lemaradt, akkor tisztázni lehetett a homályos részeket. A munkafüzet is jó ötlet. (F. E.)” – 2017.08.11.

“Minden szempontból elégedett vagyok. Mindenképp megérte eljönni. Olyan kérdésekre is kaptam választ, amik még fel sem merültek bennem.” – 2017.08.11.

Mind a tréning időtartama, annak időbeli beosztása, az elhangzott információk várakozásaimnak megfeleltek. Mindenképpen érdemes eljönni, átfogó képet kap a hallgató. (B. M.)” – 2017. 09. 09.

“A képzés véleményem szerint hiánypótló. (A. Á.)” – 2017. 09. 09.

>>> vissza az “Ingatlanbérbeadás adózása képzés” oldalára <<<

“Az előadás nagyon érthető és gyakorlatias volt. Anita felkészültsége maximális, mindenre tudott válaszolni. Az információk nagyon hasznosak és széles rálátást adtak a témára. Nekem gondot okoz az adótörvények bonyolultsága és sajnos az általános műveltségünknek nem része az adózási ismeretek. (Kovácsné Bakó Katalin) ” – 2017. 08.12

“Nagyon hasznos volt a képzés. Már korábban is kiadtam a lakásomat és most döbbentem rá mennyi hibát vétettem. (Balogh Mária).” – 2017.08.12.

“Rendkívül gyakorlatias, naprakész információkat kaptam Anitától és Évától. Kezdő lakáskiadóként bátran fogok belevágni ebbe a komplex feladatba, hasznos tudással és minden szükséges nyomtatvánnyal felszerelve TUDATOSAN. Érdemes eljönni erre a képzésre, mert nagyon könnyű elveszni az internet információs tengerében, sok az elavult információ/adat. (H. O.) “- 2017. 09. 09.

“Nagyon hasznos és informatív tréning. Mindenképp megéri az árát. Bátran ajánlom mindenkinek! (K. A.)” – 2017.08.12.

“Nagyon sok használható infót kaptam. Tudom a jövőben mit kell másképp csinálnom.” – 2017.08.12.

“Fantasztikusan éreztem magam! Tökéletes tempó, megfelelő türelem, kellő körültekintés és pontosság. (K. A.)” – 2017.08.12.

“Tiszta hülye vagyok az egészhez, de már tisztul a kép 😀  (B. K.)” – 2017.08.12.

“Előadó felkészültsége magas színvonalú, előadásmódja megnyerő. Megszerzett infók használhatók. Véleményem szerint kimerítő információkat kaptunk. (Spontil Györgyi )” – 2017.02.25.

“Precíz, felkészült előadó. Gyakorlatias képzés. A mindennapi életben maximálisan hasznosítható. A kérdésekre érthető magyarázatokat kaptunk. (Dr. Jámbor Adrienn)” – 2017.02.25.

“Nagyon elégedett voltam a tréninggel. Nagyon sok hasznos tippet kaptam, mind az adózással, mind a szerződéskötéssel kapcsolatban. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki bérléssel foglalkozik.  (Külb Ildikó)” – 2017.02.25.

“Nagyon megnyugtató volt, ahogy minden részletére kitértél a témának. Szívesen fordulok tanácsért a későbbiekben is hozzád, mert láthatóan felkészült vagy a témában. Nekem a nyilvántartások elkészítése okozott gondot. Hálás vagyok a táblázatokért. (Somogyi Orsolya)” – 2017.02.25.

“Örültem annak, hogy van későbbi konzultálás az esetleges kérdésekben. (SZ. P.)” – 2017.02.25.

“Tetszett a tréning. A lényeges dolgokat, ami alapján el tudok indulni megkaptam. Továbbá örülök, hogy a későbbiekben is számíthatok Rátok és megismertelek Titeket. (K. G.)” –  2017.02.25.

“A tréning abszolút hozta azt a színvonalat, amit a hirdetésben ígért. A bérbeadással kapcsolatos információk szerencsére nem lettek leegyszerűsítve, hanem összefoglalták és érthetően elmagyarázták őket. (M. A.)” – 2017.02.25.

>>> vissza a “Lakáskiadás adózása képzés” oldalára <<<

” Minden előadó alaposan felkészült. Többféle vizuális eszközt használtak és a példákat problémákat nagyon magaménak éreztem. Nagyon meg vagyok elégedve. A tréningre a kis terem kifejezetten jó volt, családias volt a hangulat.  (Raffai Krisztina)” – 2017.01.20.

“Anita nagyon kellemes és jó előadó. Könnyen követhető és érdekesen alakítja a témát. (Runge Nadja)” – 2017.01.20.

“Nagyon jó hangulatú tréning. (H. A.)” – 2017.01.20.

“Teljesen részletes, mindenre kiterjedő volt. Nem maradt megválaszolatlan kérdésem. (Bíró Zoltánné)”- 2016.12.29.

“Az Anita előadása nagyon hasznos volt. Olyan “ez megérte a pénzét”- érzés tölt el. Kezdő vagyok. Nagyon köszönöm Anita. (Radóc Éva)” – 2016.11.26.

“Azért választottam az ingatlan bérbeadást, mert passzív jövedelmet biztosít. Viszont az ahhoz szükséges adminisztráció megijeszt és elkeserített. Ez a képzés segített okos és tudatos adózóvá válni. (H. P.)” – 2016.11.26.

“Sokat tanultam! És jól éreztem magam. (L. M.)” – 2016.11.26.

“Kár, hogy nem 8 évvel ezelőtt volt ez a képzés, hogy már akkor is így komplexen hallottam volna a témáról. Mivel ért egy-két meglepetés. “

“Választ kaptam a kérdéseimre. Rajtam múlik, hogy a gyakorlatban hogyan tudom alkalmazni az itt hallottakat. Anita tanítása nagyon hasznos volt. Jól felkészült, közvetlen stílusa segített abban, hogy ez a néhány óra elrepüljön. (Kné. N. I.)” – 2017.11.26.

“Teljesen jó volt, még több ilyenre lenne szükség. Nagyon tetszett Anita stílusa, nyiltsága. Egyértelmű, tiszta válaszokat kaptam. (T. L.)” – 2016.10.28.

“Nagyon profi előadásmód, szakmai hozzáértés. Úgy érzem mindenről hallottam, amire szükségem van. (Szanyi Molnár Krisztina)” – 2016.10.26.

>>> vissza az “Ingatlanbérbeadás adózása képzés” oldalára <<<