Referenciák

A referenciákat nem én írtam, hanem valódi ügyfeleim 🙂 A név feltüntetéséhez mindig előzetes hozzájárulást kérek, így név nélkül, névvel, fotóval vállalt véleményeket vegyesen találhatsz az oldalon.

Online adótanácsadás:

Az utókonzultáció különösen hasznos volt

“Anita online tanácsadását mindenkinek csak ajánlani tudom. Minden kérdésemre választ kaptam, és végre megértettem, hogy mi a lakáskiadás menete. Előtte próbáltam utánaolvasni a témának az interneten, de hamar feladtam, mert nem tudtam, mennyire hitelesek a weben található információk illetve nem értettem a szakzsargont. Anita mindent alaposan elmagyarázott, és minden szükséges mintát odaadott. Az utókonzultáció különösen hasznos volt – most már magabiztosan állok a lakáskiadás kérdéséhez, és tudom, hogy mindent helyesen csinálok. Ez nagyon megnyugtató. Köszönöm még egyszer!”
Bognár Judit (Budapest) 2016

Az összes szükséges nyomtatványt és segédletet letölthettük

“Ingatlankiadással ill. bérbevétellel kapcsolatos speciális helyzetünk és kérdéseink miatt Anita azt javasolta, hogy a tréning helyett inkább a skype-tanácsadást válasszuk. A mintegy másfél órás beszélgetés valóban az összes kérdésünkre személyre szabott, átgondolt választ adott, s emellett a tréning anyagának azon részeibe is betekintést nyújtott, melyek számunkra relevánsak. Nagyon jó volt, hogy az összes szükséges nyomtatványt és segédletet letölthettük, s hogy Anita, ha valamiben mégis elbizonytalanodnánk, egy későbbi rövid “utóbeszélgetés” lehetőségét is felkínálta. Összességében hasznos és jó befektetésként értékeltük a beszélgetést.”

Péter, cégvezető 2016

Tapasztalattal rendelkező lakás-bérbeadók, mind pedig a tevékenységet most kezdő magánszemélyek számára is

“Az online tanácsadás keretében egy jól felkészült szakembertől kaptam teljes körű, komplex és naprakész adótanácsadást hosszú távú lakáskiadás témában. Véleményem szerint ez a szakmai konzultáció mind a már tapasztalattal rendelkező lakás-bérbeadók, mind pedig a tevékenységet most kezdő magánszemélyek számára egy kiváló lehetőség. A célratörő, alapos és személyre szabott tanácsadás keretében rendkívül sok hasznos információval bővül adózási tudástáram.”
Dr. Rácz Zsolt (Wels, Ausztria) 2015
benkozsombor
hagymasigergo

“hétköznapi” emberek szintjén is egyértelmű

“Mindenkinek bátran ajánlom Anitát, aki elméleti és gyakorlati tudást szeretne szerezni lakáskiadással kapcsolatban.
Érezhetően biztos tudása és az, hogy bármilyen kérdésre “hétköznapi” emberek szintjén is egyértelmű, átlátható információval tud szolgálni, valamint türelmes személyisége, aranyat ér!”
S. Eszter, Budapest 2014

Írásos anyagot is kaptam hozzá, így bármikor elővehetem, megnézhetem
dienesanett

Rugalmas, személyre szabott és számomra nagyon kényelmes

A Skype konzultáció rugalmas, személyre szabott és számomra nagyon kényelmes megoldás volt. Teljes körű tájékoztatást kaptam az érintett témáról, mégsem voltak felesleges információk. Pont ilyen tanácsadót kerestem, és örülök, hogy megtaláltam. Köszönöm szépen! Hárs-Garami Zsófia” 2015

Nekem megérte!

“Nagyon köszönöm az online oktatást, így sok hasznos információhoz jutottam és végre a bizonytalan  dolgokat sikerült Anita segítségével megoldhatóvá tenni. Minden kérdésemre választ kaptam, ami bizonyítja Anita felkészültségét és tudását. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy kicsit is bizonytalan vagy éppen kezdő a szálláskiadás témájában. Nekem megérte!
Kuti  Lászlóné Alsóörs, 2015

Az adózás számomra egy idegen nyelvnek tűnt

“Évek óta rendelkezünk (örökség útján) ingatlannal, és évek óta kiadásra kerül ez az ingatlan.
Azonban egészen eddig “feketén”, bejelentés és adófizetés nélkül tettük mindezt – nem csak azért, mert irreálisan magas volt a fizetendő adó, és járulék, de az egész “legalizási” procedúra számomra átláthatatlanul szövevényes, rettentő bonyolultnak tűnt.

Az a típus vagyok, aki ha valamit meg szeretne érteni, utánamegy, keres, kutat, kiadványt vásárol, ADÓ különszám, stb. Mindezekkel együtt is az adózás számomra egy idegen nyelvnek tűnt, amit megtanulni már közel 40 éves fejjel nem tudok, nem is akarok.
Gondoltam mindezt egészen addig, míg nem találkoztam a tudatosadozo.hu Online tanácsadás szolgáltatásával.
Anitával több mint egy órát értekeztünk, és bátran mondhatom, ismeri azt a köztes nyelvet, ami az adójogszabályok és a hétköznapi emberek közvetlen kommunikációját lehetetlenné teszi. Segítségével tökéletesen átlátható lett számomra az ingatlan-bérbeadás adózásának teljes folyamata, teendők, határidők, adózási fájdalomcsillapító apróságok 😉
Így hát teljes nyugalommal vágok neki ingatlanos bérbeadásával, és nincs az a rosszindulatú szomszéd, aki ebben megakadályozhatna 😉
Köszönöm még egyszer!” (2014)

Villámtanácsadás adóbevallás elkészítéséhez

“Az elmúlt években magam készítettem el az adóbevallásunkat, mert szeretem látni és érteni a dolgokat. Idén azonban a családi adó- és járulékkedvezmény megosztása miatt elakadtam, segítségre volt szükségem. Anita skype-on keresztül sietett a segítségemre, érthetően elmagyarázta azt, amit nem értettem, így utána pillanatok alatt befejezhettem a bevallásunkat. Köszönöm, ennél kényelmesebb módot nem is találhattam volna!
Kereki Krisztina, Szigetszentmiklós” 2015

Közalkalmazottak, munkajog

“Tisztelt Adózók! Figyelmükbe ajánlom Keresztesné Molnár Anita önzetlen segítségét az adózás bonyolult és sokszor átláthatatlan világában. Problémámat gyorsan és szakszerű tanácsával segített megoldani.  Beszélgetésünk során meggyőződtem magas szakmai tudásáról, önzetlen segítőkészségéről, és nagyon szimpatikus, korszerű webes oktató felületen történő tanácsairól. Tudását és személyiségét bátran ajánlom minden tudatos adózónak!

Tisztelettel: Bárczi Tamás,  Jászberény”

Családi adókedvezmény

Gyarapszik a családi kasszánk

“Nem is gondolná az ember, hogy milyen nehéz eligazodni a az új döntések és az adóvilágában, annak gyakorlati alkalmazásában. Szeretettel ajánlom mindenkinek Anitát naprakész szaktudásával, készségességével, hiszen praktikus és gyors gyakorlati tanácsaival szuper segítséget jelent a gyorsan változó és szövevényes rendelkezések útvesztőiben.
girl-18918_150

Nekem a GYED extra és a várandósság adókedvezményeit fésülte össze pillanatok alatt. Számos helyen érdeklődtem, de könyvelők/pénzügyesek számára is komoly fejtörést okoztak a kérdéseim. Ezúton is köszönöm az eligazítást a szakszerű magyarázatot és a plusz hasznos tanácsokat, amelyekkel ellátott és amelyeknek köszönhetően gyarapszik a családi kasszánk! A legjobbakat kívánom 🙂 ”

Niki (Budapest)

 

Előadásaimról, tréningeimről:

“Érzem, hogy nem arról szólt az oktatás, hogy befizessük a pénzt és magunkra maradunk utána a sok infóval.” A. G.

A valós életben megjelenő kérdésekre válaszol

“A képzés a gyakorlati példákra koncentrál; apró finomságokat is kiemel, nem csak a jogszabályi kereteket nézi, hanem a valós életben megjelenő kérdésekre válaszol!” Kneisz Ferenc

“Érthető, alapos, felkészült, gyakorlatias!” Doctor Brigitta

“Pont erre voltam kíváncsi, a kapott anyagok is nagyon hasznosak. Az előadók világosan elmagyarázták a témát, mindent körbejártunk.”  Fülöp Ildikó

Én ilyen logikus, érthető prezit ritkán hallok

“Tömör, lényegretörő előadást hallgathattam. A téma nem egyszerű, de hála az előadóknak tényleg elhiszem már, hogy ezt én is meg tudom csinálni!

Én ilyen logikus, érthető prezit ritkán hallok, ebben a témában pedig el sem tudtam képzelni! <strong>Ugy jöttem el, hogy nincs nyitva kérdes!”

Abszolút jó volt!” Schiller Zsuzsanna

“Nagyon hasznos volt, sok új ismerettel gazdagodtam. A gyakorlatban azonnal tudom hasznosítani a tanultakat.” Kaló Lászlóné

A NAV-val kapcsolatban az emberben mindig van egy pici szorongás, ez olyan mint amikor rendőrt látsz az utcán, hiába tudod, hogy nem tettél semmi rosszat, hátha valami még sincs rendben.

Ez a kis rossz érzés most minimálisra csökkent Neked köszönhetően, mert kezdem átlátni, hogy mi merre hány lépés, hogyan kell csinálnom. Ez MEGFIZETHETETLEN! “ T.G. (Budapest)

julcsi

erika
andi

 

 

Online adóbevallás

Tudom, hogy jó kezekben vagyok, nagyon örülök, hogy ide találtam!

“Egyéni bánásmód és folyamatos figyelem évek óta: Anita rákérdezett, hogy tavaly már nem volt másodállásom?  Dehogynem volt, csak elfelejtettem az igazolást küldeni. Tudom, hogy jó kezekben vagyok, nagyon örülök, hogy ide találtam!”
Kaszásné Anikó, Győr

Egyetlen nap alatt, amikor más könyvelő általában a telefonját sem veszi fel

szilagyi_balazs“Kétszer is szeretnék köszönetet mondani Anitának az adóbevallás elkészítéséért:
1. Egy családtag elfelejtett adóbevallásáról volt szó, amit év végéig pótolni kellett. Egy olyan időszakban – Karácsony ás Szilveszter között – készítette el egyetlen nap alatt, amikor más könyvelő általában a telefonját sem veszi fel.
2. A végeredmény az lett, hogy a késés miatti büntetés helyett még 20.000 Ft-ot vissza is tudtunk igényelni.”
Szilágyi Balázs, Budapest

Világos és egyszerű

“A www.TudatosAdozo.hu azon kevesek egyike, ahol jó opciók vannak, online ügyintézés és olyan világos és egyszerű minden, ezért választottam. Meg vagyok elégedve 🙂

Köszönöm!”
I. Budapest
Éppen idejében postázni tudtam
“Az utolsó pillanatok egyikében derült ki, hogy nem készül el az adóbevallásom határidőre. Leültem a számítógép elé, és keresni kezdtem a megoldást, ami Anita személyében jött! Hétvégéjét is feláldozva, lelkiismeretesen elkészítette az adóbevallásomat, amelyet még éppen idejében postázni tudtam!”
O. Gábor

 

A cikkeimről, a honlapról és a leveleimről:

“Kedves Anita!
Megkaptam az első hírleveledet. Máris el vagyok ragadtatva. Nagyon sok tudnivaló van benne. Hálás köszönet a munkádért. Nagyon szép napokat és jó egészséget kívánok.
Köszönettel: Nagy Gabriella Márta” (2017)

“Kedves Anita! Köszönöm az eddigi tájékoztatásaidat. Az az igazság, hogy én is könyvelőként dolgoztam, aztán 40 év után “egyik napról a másikra” nyugdíjba vonultam. Semmi sértődés nem volt bennem, csak kicsit elegem lett a folyamatosan változó-átláthatatlan adótörvényekből. Annyira, hogy a 2014-es adótörvényekre jó darabig rá sem néztem.

De szerencsére valahogy Rád találtam, és beláttam, nem dughatom homokba a fejem, hisz szállásadóként, egyéni vállalkozást is végző gyerekem könyvelőjeként, ismerősök adótanácsadójaként haladnom kell a változásokkal.
Szóval még egyszer köszönöm a segítséget, nélküled rendesen elrontottam  volna a szállásadással kapcsolatos kötelezettségeimet. Így viszont megy minden rendesen, szabályosan a maga útján. 
További munkádhoz sok sikert és kitartást kívánok.
Üdv: Ágnes”

“Véleményem szerint ez a honlap aranyat ér! Sok ember számára nehézséget okoz a folyton változó rendeletek követése, betartása.  Köszönöm. Lné Erzsi”

referencia1

 

“Kedves Anita,
 
egy ideje olvasom a leveleidet, szeretem, hogy értem őket 🙂 “
ref4

 

referencia3

velemeny_viki

One comment on “Referenciák
  1. Égi Jánosné szerint:

    Kedves Anita!
    Nagyon hasznos volt a skype tanácsadás, sajnálom, hogy előbb nem vettem igénybe. Alaposan, mindent körüljárva elmagyaráztad az adózással kapcsolatos tudnivalókat. Kérdezhettem, érthető válaszokat kaptam. Egyszerű, de praktikus tanácsokat is adtál. Nagy segítség még, hogy a nyomtatványokat, segédleteket is letölthetem. Amiben eddig bizonytalan voltam, most megerősítettél. Köszönöm, és mindenkinek ajánlom, hogy vegye igénybe alapos és személyre szabott tájékoztatásodat!
    Üdvözöllek Győrből: Ági
    2016. 05. 12.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*